Amore of sweden

Den svenska synden online

Fifty shades of nytändning

50 Nyanser av nytändning

Förvirrade, förvånade, men tillfredsställda män överallt, som inte riktigt förstår vad som händer. Kvinnor som kastar sig över sina intet ont anande män som ligger och sover. Sex på kvällen, på morgonen och sex-sms under dagen.

Nu kanske du inte alls förstår det här och då är det dags att du köper en present till frugan.
Inte så många har undgått att missa 50 Shades of Grey: romanserien av E.L james, eller vi kanske borde kalla det tantsnusks-serien. Hur hon gjort det vet vi inte, men lyckats har hon. Böckerna har kallats Viagra för kvinnor. Så nu kanske du förstår vad vi pratar om.

Vad kan då boken ge dig? Ja, mer sex så klart, hetare sexliv, en nytändning, mer och längre förspel och mer användande och inköp av sexleksaker. I en undersökning sa 87% av männen att böckerna förändrat deras sexliv och att de pratade mer om sitt sexliv och sina fantasier och köpte sexleksaker efter att frun börjat läsa böckerna.

50 shades

50 Shades Of Grey eller 50 Nyanser av honom som de heter på svenska kan vara det bästa som hänt för ditt sexliv. Böckerna skapar en möjlighet för er som par att utforska sexuella gränser och att njutning kan vara så mycket mer än vad du trott.

Så hur använder du dig bästa av boken?

Föreslår lite heta sovrumslekar och attiraljer som handbojor, masker, isbitar och kö de där sexleksakerna du inte vågat testa!

info@amoreofsweden.se • December 21, 2015


Previous Post

Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published / Required fields are marked *