Amore of sweden

Den svenska synden online

sex

Drömmarnas möte

Det var i början av juni, Jag och Martin hade inte setts på ett tag, Var och en hade fullt upp på sitt håll med jobb, tiden bara rinner fram. Vi hade haft lite kontakt via sms och mail den senaste tiden vilket var upphetsande och pirrigt för stunden och längtan fanns där och vi visste att snart, snart skulle vi träffas.

Denna gång var det en liten mysig herrgård som fanns i nere i Småland vid glasriket och via lite kontakter så hade vi lyckats få nyckeln till ett av rummen, Vilken herrgård, liten ja visst men vilken inredning, det fanns en pool, liten mysig bastu och en helt underbar avdelning med bara massa sköna soffor.

Du fanns på plats, du hade kommit nån timme före mig, jag visste det för du hade skickat några läckra bilder till mig så jag var redan lite upphetsad av stämningen när jag äntligen kom fram till parkeringen. Där fanns inte många bilar bara din, och en till, en BMW, äsch jag känner ingen med en sån bil tänkte jag.. Härligt sa jag för mig själv, vi får hela stället för oss själva. Tankarna for iväg…

Du hade sagt att du kanske hade en överraskning och jag funderade på vilka nya leksaker och spännande lekar vi skulle testa denna gång.
Jag sliter med mig väskan och stapplar upp för den långa trappan, rummet högst upp till höger hade du sagt och jag var snart där. Knackar lite på dörren och hör dig säga, kom in Prinsessan, Du kallar mig det ibland och jag gillar verkligen det smeknamnet.

Du ligger i sängen, nyduschad, lite busigt hår och ler, här är jag! Kom!
Du möter mig i en djup kyss, du smakar så gott och jag blir snurrig bara av att veta att du håller i mig, jag ryser och säger att jag ska bara snabbt duscha, vänta lite…
När jag kommer in i badrummet har du tänt mängder av ljus och jag slänger av mig kläderna och när jag står i duschen kommer du in till mig, du har ditt vanliga busiga leende och du säger till mig att vända mig om, du tar tvålen och tvålar in hela mig i ett skön skum, jag ser inte något för jag har skum i ansiktet och jag struntar i vilket, känslan av att vara nära dig gör att jag inte bryr mig om något mer än stunden just nu.
Jag känner att du är hård, jag rör vid dig men du säger ah ah, vänta prinsessan, du ska få smaka lite annat först. Jag känner då att jag får i mig något halt stort och hårt, jag lutar mig framåt och du knullar mig bakifrån med en glasdildo, det dröjer inte länge innan jag kommer, du har dina fingrar och händer på exakt rätt ställen och jag får hålla mig i väggen när jag vibrerar av min första orgasm denna kväll…
Vi duschar av oss och hamnar snabbt i sängen, du står framför mig. Ditt stånd är stenhårt och jag ser att du är galet kåt. Du ler och tittar på mig med en blick jag har sett förut. Du säger varsågod och jag vet direkt vara du menar. Jag är själv så kåt så jag tar ett stadigt tag om roten på din pulserande och hårda kuk. Låter tungan följa ditt ollon innan jag börjar sakta suga av dig. Tittar upp på dig och ser hur du blundar och bara njuter. Tills slut kan du inte hålla dig och säger rakt ut att du vill knulla mig hårt.  Du säger åt mig att lägga mig på sängen och sära så du får se min nu enormt våta fitta. Lägger dig över mig och låter ollonet hitta rätt innan du trycker med hela din tyngd och kraft, och börjar knulla mig så hårt som du vet att jag älskar. Du drar dig ur och säger åt mig med en flämtande och allvarlig röst att jag ska ställa mig på alla fyra så du kan knulla mig ännu hårdare, det jag inte visste då var att du skulle ta till hjälpmedel för att göra min njutning så kraftig som möjligt. Du tar fram glasdildon och trycker in den där bak, jag stönar till och ler stort när jag tittar bakåt mot dig samtidigt som du trycker in din hårda kuk i mig och börjar knulla mig bakifrån, jag tappar all sans och balans och känslan är enorm, du känner att jag är nära och precis när jag stönar ut min kraftiga orgasm så drar du ut både dildon och din hårda kuk och stönar kraftigt och sprutar över min rumpa. Stönande kastar du dig ner bredvid mig och jag ser på dig, detta prinsessan, det är bara början på kvällen. Jag ler och svara enkel ok mellan mina kraftiga andetag.

drömmarnas möte sex

Ska vi bada lite kanske ropar du när jag håller på att klä på mig något, Strunta i baddräkten, vi tar bara med handdukarna. Yes, ok ja visst tänkte jag, ingen annan är ju här så, ok.

Nere vid poolen fanns det en flaska bubbel och mängder av ljus och jag tänkte i mitt stilla sinne att fasen vad han har planerat nu? Han är en romantiker och en man som gillar lite hårdare tag, den kombinationen är just hans signum- Jag är väldigt svag för honom, och det vet han.
Vi hoppar i och vi dricker lite, vi har svårt att hålla händerna i styr och jag känner att du är hård igen. Va go du är säger jag, jag vet svarar du och säger, du, jag har faktiskt en överraskning men jag är osäker just nu om du verkligen vågar leva ut lite fantasier som vi inte provat tidigare med mig? Okej, svarar jag, berätta!
Du svarar, tror inte jag behöver göra det, vänta några minuter till så får du se.
Tankarna som for genom huvudet snurrade, jag tänkte har jag varit för vågad i mina fantasier eller vet han att detta som händer är något som jag, han, vi båda vill?

Jag ser att du tittar åt vänster, bakom mig och du skrattar lite, jag vänder mig om och in kommer två personer, Killen känner jag väl igen, vi kan kalla honom Johan, En lagkamrat till Martin som jag hört talats om en hel del. Kvinnan har jag inte sett förut och hon ser riktigt bra ut, De har handdukar kring kroppen och de har sina champagneglas i händerna, ställer ner dem vid kanten, handdukarna droppas och deras nakna kroppar blottas. Johan är lagom vältränad och lite lätt solbränd och helt rakad och hans penis kommer fram ännu tydligare, mina ögon gick från ansiktet och neråt. Linnea kommer strax efter och hon har en ruskigt snygg kropp och jag känner hur nyfiken jag blev på henne. Hon har kvinnliga former, lite höft, fina stora bröst och även hon är lite lätt solbränd. De båda glider ner i poolen, lika nakna som vi, Tjena säger Johan, det här är Linnea, Linnea det här är Ina, Skål! sa jag lite små chockad av hela grejen, Hej!
Du och Johan tittade på varandra, grymt planerat Martin sa Johan. Vilket ställe! Hur har du hittat detta? Du ryckte på axlarna och sa, man måste vara lite om och kring sig vet du… Har vi mera champagne frågade jag, Du hoppade snabbt upp, gick bort till borden som stod en bit längre in och hämtade en flaska till. Här saknas inget sa du och snart var glasen fyllda igen. När den största spänningen lagt sig, så kändes det helt naturligt att både ta och smaka på dig samtidigt som Linnea och Johan gjorde ungefär samma saker, det var grymt upphetsande att se deras nakna kroppar i vattnet och jag tror att de tyckte likadant. Du drog mig närmare och jag tittar dig djupt i ögonen innan jag tar ett tag om din hårda kuk och låter den smeka min svullna klitoris innan jag låter den sakta föras in i mig. Jag red dig samtidigt som jag såg att Johan och Linnea kyssa varandra, deras händer smeker deras nakna och blöta kroppar. Johan satte sig på poolkanten och Linnea stannade i vattnet och då insåg jag direkt vad som skulle ske. Hade en liten fantasi i mig att bli knullad samtidigt som jag får se någon bredvid mig suga, det gör mig så upphetsad. Samtidigt som jag blir mer och mer nyfiken på Linnea, hur hon kysser, hur hon smakar…

Du sa, sätt dig på poolkanten, och jag satte mig med benen brett isär, du var kvar nere i poolen och höll hårt i mina knän du böjde dig fram och slickade försiktigt först, jag kände din tunga när du tryckte den lätt in i mig, tog min överdel som låg vid poolkanten och band för mina ögon, jag var så upphetsad och kåt, jag var svullen och du bara fortsatte tills jag slängde mig bakåt och kom i en våldsam orgasm, fortsätt sa jag hest, lite försiktigt sluta inte, du fortsatte slicka min svullna fitta på ett sätt som gör mig fullständigt galen när förde in ditt långfinger hårt i mig stönade jag till, och i samma ögonblick kom jag igen…

Martin går upp och hämtar ett par handdukar och lägger på golvet innan han beordrar mig att ställa mig på alla fyra. Jag känner mig lite mer vågad nu när den värsta spänningen har släppt och jag frågar Linnea om jag får smaka på både henne och Johan. Linnea tittar på mig och nickar. Linnea tar sig upp ur poolen och kryper fram till mig och ger mig en kraftig och öm kyss som jag inte var beredd på. Martin har prefekt utsikt över det som sker och bara njuter ännu mer när han märker att jag trivs.

Johan har ställt sig på knä framför mig och Linnea tar tag i hans kuk och börjar suga honom igen och frågar om jag vill smaka, jag nickar och hon styr hans hårda kuk mot min gapande mun. Linnea reser sig upp, går bort till sin morgonrock tar fram en liten svart sak, jag ser inte vad är först men släpper det då jag har fullt upp. Linnea lägger ut en handduk på golvet och ber Johan lägga sig på rygg, hon sätter sig gränsle över honom med framsidan mot mig. Hon är så blöt så Johans kuk glider in lätt. Hon tittar på mig och sedan ner och jag förstår vad hon vill, hon vill bli slickad samtidigt som Johan knullar henne. Jag ber Martin ställa sig bredvid Linnea, vilket hon gillar. Linnea ger mig den lilla svarta saken och då märker jag vad det är, det är en vibrator. Martin har kommit upp bredvid henne med sin hårda kuk i vädret och hon ber Martin knulla hennes mun. Martin tittar på mig och ler. Linnea tar kuken i sin mun och Martin håller henne lite lätt runt huvet och börjar skjuta höften fram och tillbaka. Jag sätter igång vibratorn och lägger den först mot Linneas bröstvårtor, hon stönar till innan jag låter den följa hennes nakna kropp och ner till hennes svullna klitoris. Linnea är redan nära, Martin tar ett steg tillbaka. Linnea tittar på mig och säger åt mig att öka på vibratorn och trycka hårdare, jag lyssnar på henne, hon stönar högre och kraftigare och skriker ut högt att hon kommer… Hon tittar på mig och säger nu är det grabbarnas tur. Vi sätter oss på knä framför de båda och börjar suga och frågar, kan ni kan tajma att komma samtidigt? De tittar på varandra och nickar. Jag suger och runkar av Martin med rätt hårda nypor och blöta läppar som följer med hela kuken. Linnea runkar av Johan och låter tungan leka med hans ollon. Båda börjar stöna mer och mer så vi fortsätter att runka och runka… båda stönar ut att de kommer och de sprutar över våra nakna kroppar och bröst…

Johan tittade på oss och sa, ni är helt galna, Vänta bara sa du… Du har inte sett något ännu.
En bit bakom poolen låg bastun och du frågade, är det okej att jag går in där en sväng? Självklart svarade jag, du behöver nog vila en stund blinkade jag till dig, jag stannar här om det är ok. Du gick upp, fortfarande med ditt vackra stånd i hela sin storlek… Vacker kille tänkte jag.

Johan som hade fått inspiration av oss tidigare, sa till Linnea att sätta sig på kanten och han började nästan direkt slicka henne som besatt, jag kände att det pirrade till och när jag satt vid kanten flyttade jag när närmare dem och det verkade inte som de hade något emot det, utan tvärtom, Johan tog min hand och förde den till sin stående kuk under vattnet och jag smekte honom lätt, Jag tittade upp mot bastun som hade fönster ut mot poolen och du gav mig ett leende och du satt lugnt kvar.
Johan drog ner Linnea i vattnet vände henne om och samtidigt som jag böjde mig fram och vi började kyssas, hennes kropp mot min och han bakom, så kysstes vi länge, jag började kyssa hennes bröstvårtor och hon mina, samtidigt som hon fick kuk av Johan så när jag förde min hand ner mot hennes sköte så kunde hon inte hålla sig mera utan kom i en skakig orgasm, snart så sa Johan att han var nära och han skrek rakt ut när han sprutade henne full av sin sats.

Vi såg att du var på väg mot oss och du säger, får inte jag vara med? Välkommen ner sa jag och du som hade sett allt var glansig i ögonen och jag såg att du ville ha mera.
Jag behöver ta en varm dusch sa jag och gick upp mot duschen, Kom snart tillbaka Ina sa du, Lovar sa jag.

Inne i duschen som var varm och skön, funderade jag på hur du hade planerat detta utan att jag hade fått veta, tänkte också på att jag faktiskt skulle dröja kvar lite i duschen, nyfiken på vad ni skulle hitta på i poolen…
Gick upp till rummet och hämtade glasdildon du lämnat kvar på sängen, när jag kom ner igen så såg jag att det var full aktivitet i poolen. Mmmm jag stannade kvar en bit bort för att inte störa, ville se mera först.
Jag ser dig halvliggande på trappan och Linnea suger dig samtidigt som Johan tar henne bakifrån, du håller hårt runt hennes hals. Det är fruktansvärt upphetsande att se och jag nyper mig i bröstet, och andas snabbare, Ni byter plats och jag ser din kuk glida in i henne, du knullar henne och Johan slickar henne, jag hör era stön och jag får bita mig i tungan för att inte höras…
Efter några minuter eller kanske en halvtimma, svårt att ha koll på tiden när man galet upphetsad, ser jag att ni sjunker ihop i en hög och kastar er ner i poolen, leende och matta.
Jag närmar mig och säger Hej, har ni det bra?

Martin säger Johan, Ska vi greja lite käk kanske? Behöver fylla på lite känns det som, Ok svarar du och ni går upp och försvinner iväg,

Jag frågar Linnea, visste du om detta? Nej jag hade inte en aning, vi har varit tillsammans i snart 2 år och han överraskar mig dagligen. Vi ska gifta oss nästa helg och vi har båda varit på möhippa och svensexa men våra vänner är lite väl pryda och försiktiga, det var mer som trevliga middagar, de vet förvisso inte om min och Johans hemliga fetischer och vad vi gillar mest. Han sa att han hade en överraskning till mig kommande helg så detta är precis vad vi vill. Han sa bara du kommer att älska det. Jag trivs i ert sällskap sa hon lite blygt. Hon berättade att hon och Johan smiter iväg från kompisgänget som de normalt umgås med och busar till det lite, det är en krydda i vårt förhållande och det kommer fortsätta vara det även efter vårt bröllop, det är jag säker på sa hon. Okej svarade jag, som vi då, fast vi inte har gift oss. Jag och Martin har varit mycket mera på och av i vårt förhållande, dels för att vi bor och arbetar långt från varandra, men det är en trygghet att ha honom och han kallar mig sin prinsessa. Det finns ingen som Martin, och visst han är en galning när det kommer till sex, jag har aldrig mött någon som honom. visst är det härligt att man kan fly från verkligheten ibland, Det kändes som vi var lika i vårt sätt att se på hela grejen, Ja sa jag man får leva ut lite fantasier som andra bara drömmer och fortsätter fantisera om. Ja svarade hon och log.

Vi gick in i duschen och tänkte att vi kanske skulle ta på oss nåt om det var dags för att äta om en stund, efter en liten stund sa Linnea, ska vi ge dem en överraskning som förrätt? Yes svarade jag och tänkte på glasdildon som låg därute…
Kom, sa jag och tog hennes hand och sa, har du sett sofforna därute? Kom!
Hon tassade med och fnissade lite, fan sa hon vi är rätt lika du och jag.
Sofforna som stod där var enorma och det fanns sköna mjuka filtar som vi kunde ha runt oss, vi la oss ner och började utforska varandra, Hon hade sköna mjuka bröst och renrakat sköte och vi hade svårt att hålla våra fingrar på en plats särskilt länge, Vi började kyssas igen och känslan av att kyssa en annan kvinna är mjuk och lent försiktigt och väldigt upphetsande, Hon for ner över min kropp och bet och nafsade lite i mina bröstvårtor, som om hon visste att jag älskade det, hon närmade sig min pulserade släta mus och hon slickade försiktigt och mjukt precis som jag längtade efter att få göra på henne, hon smekte min klitoris med van hand och jag sa till henne att jag vill smaka på dig, hon la sig på sidan och gav mig sin fina mjuka kropp och jag började slicka henne, samtidigt som hon slickade mig, vi låg i en skön ställning och jag frågade om jag fick hämta en sak, gör vad du vill med mig Ina, du är så skön så jag dör av kåthet.
Jag hämtade dildon och hon sa, nu Ina, knulla mig med den nu, Jag väntade inte länge med att göra som hon ville och började med att föra in den i henne, först mjukt sedan när hon gav mig motjuck förstod jag att hon ville ha den lite hårdare och längre in, bilden framför mig med en njutande kvinna av min dildo, kändes så häftigt och jag gav henne en tid till att njuta, hörde att hon började gny och röra sig snabbare och jag tog mina fingrar och smekte henne till orgasm, Åh du är så sexig sa hon och såg nöjd ut, vill du ha dildon du med kanske? Jag svarade inte, hon förstod. Jag la mig ner och hon satte sig mellan mina ben, när hon sedan tryckte in den i mig så var jag helt borta av berusning och kåthet så jag blundade och bara njöt, hon och jag i en egen sexakt, detta hade jag drömt om och jag tänkte inte ens på att killarna snart skulle komma tillbaka, Hon gav mig flera sköna orgasmer och när jag öppnar ögonen så sitter både du och Johan i soffan bredvid och ser på oss…
Hur länge har ni varit här? frågar Linnea som först klarar att prata efter det vi haft för oss.
Tillräckligt länge för att se att detta var ett lyckat drag att föra ihop er två, svarade Johan Du sa inget, ger oss tummen upp och skickar iväg en slängkyss till mig,

Kom tjejer, ni måste vara superhungriga nu?
Vi tar på oss rockarna och går iväg, vi äter ostron och en massa skaldjur och annat småplock.
Ostron ska tydligen vara bra för potensen skrattar ni och det lär ju vi behöva om vi ska orka med er två… Jag och Linnea tittar på varandra och skrattar, Så rätt de har ibland. Eller hur Ina! säger hon. Jag håller med.

Efter nån timma så lägger vi oss alla fyra ute i de sköna enorma sofforna, det har blivit mörkt ute och på altanen har någon tänt en massa oljelampor, Det är lugnt skönt, tyst och en stämning som är svår att ta på, Vi njuter där vi ligger och jag tror att alla fyra somnade en stund…

Du väcker mig med en varm kyss, kom prinsessan säger du och drar mig närmare dig. Sätt dig på mig, jag protesterar inte, jag vill ha dig och tankarna på att jag sett dig i en annan kvinna för bara några timmar sedan gör mig blöt och jag glider lätt ner över dig, Du är varm och stor och vi är tysta och du är skön att rida, jag vänder mig om, så jag sitter med baken åt dig, du tar på mig och blöter ner mitt andra hål med fingrarna, du pulserar inne i mig och då knuffar du lätt fram mig och tar mig så skönt, jag smeker mig själv med fingrarna och jag ser att Johan kommer över till vår soffa, han drar lite i sin stake han ser smågalen ut när han säger, Det här vill jag vara med om! Hur det går till är svårt att beskriva med på ett par sekunder så har jag er båda i mig, han knullar mig och du knullar mig, vi stönar högt och vi får snart hjälp av Linnea som också vaknat till och ser vad vi gör, hon kysser mig ömt och jag svarar med djupa tungkysser och fortfarande blir jag påsatt av er samtidigt, Du böjer dig fram och börjar kyssa Linnea, Johan säger till henne att ställa sig på alla fyra och så gör hon, du eller jag? frågar du. Du, Martin svarar Johan Tror att han är så upphetsad av att se dig röra hans kvinna samtidigt som han får vara i mig. Du börjar slicka henne bakifrån och ni är just framför mig och jag ser tydligt varje tag du tag med din sköna tunga, Linnea kommer snabbt och jag är inte långt efter. Åh Jesus så skönt! En så makalöst skön upplevelse som jag bara kunnat fantisera om tidigare, nu upplever jag det och jag tror jag är i himlen, om inte i alla fall väldigt nära…
Ni drar ut era sköna kukar ur mig, står upp båda två, jag och Linnea sitter ner kysser varandra och jag har en hand runt din sköna kuk och jag har min andra hand runt Johans, samma gör Linnea, När ni kommer nästan samtidigt så slukar vi satsen från er båda, i en härlig blandning. Ni lägger er ner, Herregud Ni är makalösa! är det nån som säger och resten av oss bara stönar, Mmm så skönt…

Ett bad är väl vad vi behöver nu säger Linnea och vi springer över till poolen och hoppar i, Ni killar ligger kvar och avvaktar en stund. Vilken underbar helg innan bröllopet va? Säger hon till mig, Jag nickar och skrattar tillbaka, Helt galet säger jag! Mmm svarar hon,
Vi får snart sällskap av dig och Johan och det är mysigt och lugnt, ingen säger nåt, alla fyra verkar ganska nöjda med äventyret denna kväll i Smålands skogar.

Vi sover skönt och när vi vaknar på morgonen, säger Johan, jag och Linnea vill gärna att ni två kommer på vårt bröllop nästa lördag?  Jag och Martin ser på varandra och säger nästan samtidigt, Ja tack! det vill vi hemskt gärna.

Vi kramar om varandra och säger då ses vi…

När vi låst om oss visar du Johan vart nyckeln ska ligga, du säger till honom
Ni åker inte hit utan mig, ok? Aldrig, svarar han. Detta är vårt ställe, bara vi fyra…

 

Kommande helg och bröllopet mellan Johan och Linnea var en underbar fest och trevliga människor.

Det bästa av allt var de blickar vi fyra gav varandra och ingen, ingen av de andra bröllopsgästerna kunde ens ana något. På bordsplaceringskorten hade de skrivit Prinsen på Johans och Prinsessan på mitt. En kärleksförklaring oss emellan.

 

Att detta ställe blev de nygiftas och vår speciella mötesplats i framtiden kan ni säkert räkna ut, med mera leksaker och spännande lekar.

 

/ ”Prinsessan”

info@amoreofsweden.se • December 22, 2015


Previous Post

Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published / Required fields are marked *