Amore of sweden

Den svenska synden online

JEN OF STOCKHOLM

Mannen var klädd i kavaj och jeans, fläckfri vit skjorta och blankpolerade svarta skor, som så många andra överklassmän i Stockholm. Jen gissade att hans ålder var strax över trettio, vilket skulle göra honom till runt fem år äldre än henne själv.

Han lade först inte märke till henne alls. Det var bara en ren tillfällighet att han råkade ställa sig precis intill hennes plats i baren, när han lutade sig fram över bardisken och ropade ut sin beställning på en Whisky Soda.

Jen la huvudet på sned, och efter att ha tagit en klunk ur sitt vinglas studerade hon mannen lite mer ingående. I hotellets dunkelt upplysta bar där de befann sig såg han väldigt attraktiv ut, men hon hade lärt sig för länge sedan att utseende kunde bedra. Alltför många gånger hade hon tagit kontakt med män, och i några enstaka fall även kvinnor, som sett ut att vara rena drömmen i sängen, men blivit djupt besviken när hon väl fått kontakt.

Men det var egentligen inte själva sexet som var poängen, åtminstone inte för henne, även om det hade tagit ett bra tag för henne att inse det. Personkemin var långt mycket viktigare för att uppnå den riktiga njutningen. Sex helt utan känslor var väl okej i undantagsfall, men Jen var den typen av människa som behövde någonting mer, och hon såg ingen anledning att sänka sina krav.

I flera år nu hade hon flackat runt i Europas huvudstäder, utan mening eller mål. Men tack vare hennes ekonomiska oberoende var det trots allt en rätt dräglig tillvaro, om det inte hade varit för ensamheten. Hennes rotlösa liv hade aldrig varit något problem för henne tidigare, men hade på senare tid börjat göra henne rastlös på ett sätt hon inte upplevt förut. Hon hade börjat fundera på om det var dags att slå sig ner någonstans, hitta någon som delade hennes intressen och som ville utforska dem tillsammans med henne.

Kunde mannen som nu stod precis intill henne och betalade sin drink vara denne någon? Hon kände redan nu någon slags dragning till honom, men hon kunde inte vara säker förrän hon tagit kontakt.

Hon lutade sig därför fram över baren för att komma in i hans synfält, och med en medvetet nonchalant uppsyn drog hon långsamt fingrarna genom sitt långa, mörka hår och lät sedan sin hand fortsätta ner över halsen samtidigt som hon gav ifrån sig en lätt suck.

Hennes gest fick omedelbart önskad effekt, när mannen uppfattade den i ögonvrån och vände sig halvt om mot henne. Hon fångade upp hans blick i precis rätt ögonblick och gav honom ett lätt leende, precis så inbjudande att han skulle tycka det var värt besväret att inleda en konversation med henne.

”Hej.”

Jen vände sig mot honom, och med ännu ett leende blinkade hon förföriskt till svar.

”Är du här ensam?”

Hans röst var stadig och självsäker, nästan som om han redan hade henne på rygg. Inte för att hon fäste någon större vikt vid självsäkerhet, men det var trots allt lite roligare att dominera en man som förutsätter att det är han som ska dominera.

Hon bestämde sig för att han var värd en chans och gav honom därför ännu ett leende, denna gång lite varmare och mer förtroligt.

”Nej, jag är inte ensam. Du är ju här.”

Mannen skrattade till och vände sig nu helt mot henne. Hon svarade med att sträcka fram handen mot honom.

”Jag heter Jen.”

Han nickade kort och med en oerhörd självsäkerhet tog han sedan hennes hand och kysste den.

”Trevligt att träffas, Jen.”

… så det var så det var. Han ville helst inte ge ifrån sig ett namn, antagligen gift, ute efter en anonym förbindelse, sådana män hade hon sett många av. Eller också så var han helt enkelt den typ av man som var så pass självupptagen att han tog sig själv för givet. För Jen spelade det ingen roll vilket, i kväll skulle han passa utmärkt.

Med ett nästan övertydligt inbjudande kroppsspråk särade hon en aning på benen, så att den tajta, vita klänningen stramade åt runt hennes lår, och med ett djupt andetag sköt hon fram brösten, samtidigt som hon noggrant studerade hans reaktion.

Hans blick gled över hennes kropp, på precis samma sätt som så många andra mäns hade gjort, och när han såg in i hennes ögon log hon lekfullt mot honom.

”Jag tänker spara lite tid och be dig följa med mig upp på mitt rum nu direkt. Vill du det?”

Hans förvånade ansiktsuttryck avslöjade för Jen allt hon behövde veta, han var den typ av man som var van vid att alltid ha kontroll, och därför hade hennes fråga tagit honom helt på sängen.

Efter en stund så nickade han stumt, och när de lämnade baren tillsammans hade han helt och hållet glömt bort sin Whisky Soda som orörd stod kvar på bardisken.

 

När Jen öppnat dörren till det rum där hon bott de senaste dagarna, så gick hon utan ett ord in och satte sig ner på sängen. Medan hon klev ur de högklackade skorna stängde han dörren bakom dem och blev sedan stående mitt i rummet.

Hon log åt hans plötsliga obeslutsamhet, en känsla han uppenbarligen inte var van vid. Hans blick flackade över rummet, som var relativt stort och såg ut som vilket hotellrum som helst. En stor säng mitt i rummet, en minibar i ena hörnet, dörren till badrummet stod på glänt. Det stora fönster som satt på väggen mittemot sängen uppvisade en imponerande utsikt över Stockholms ström och det kungliga slottet.

”Känn dig som hemma.”

Han tvekade någon sekund, innan han avvaktande tog av sig sin kavaj och hängde in den i garderoben strax innanför dörren.

”Vill du ha något att dricka?”

Hon gjorde en gest mot minibaren.

”Nej tack… vem är du egentligen?”

”Vad menar du?”

Han bytte fot där han stod.

”Jag tror aldrig jag har sett dig här förr, och jag är här ganska ofta.”

Jen såg på honom, medan hon funderade på hur mycket hon skulle berätta. Det var alltid en svår avvägning när hon inledde en ny relation, men hennes intuition sade henne att mannen hon hade framför sig var fullkomligt ofarlig.

Därför lutade hon sig tillbaka i sängen och bestämde sig att för en gångs skull släppa på garden en aning.

”Mina föräldrar är amerikaner. Jag föddes där men har inte bott i USA på flera år. Jag kom till Stockholm bara för några dagar sedan.”

”Du pratar väldigt bra svenska, jag kunde ha svurit på att du var härifrån.”

”Jag har begåvning för språk, jag talar åtta stycken flytande.”

Han såg tydligt imponerad ut, och studerade henne ingående med blicken.

”Och varför kom du just till Stockholm?”

”Jag har alltid varit nyfiken på det här landet, det sägs att ni är väldigt frigjorda här.”

”… frigjorda?”

Jen log mot honom.

”Sexually…”

Hon hörde tydligt hans andetag bli djupare, och lade teatraliskt huvudet på sned. Så slickade hon sig om läpparna och med lätt särade ben började hon massera insidan av sina lår. Från andra sidan rummet kände hon hans blick vandra över hennes kropp, från fötterna upp längs benen, magen, upp över brösten tills den stannade vid hennes ansikte.

Hon log svagt när hans blick mötte hennes, och som alltid sköljde en varm våg av upphetsning över henne när hon såg den omisskännliga bulan under hans byxor växa sig större.

Så reste hon sig från sängen och gick långsamt fram till honom, med varje steg ökade hennes upphetsning och hon stannade inte förrän hon var tillräckligt nära att känna hans andedräkt mot sitt ansikte. Han luktade whisky, en lukt hon aldrig riktigt kunnat med, men just nu var hon för upphetsad för att bry sig om det.

Hon lutade sig fram och gav honom en lätt kyss på munnen.

”Lås dörren.”

Han gjorde som hon sa utan att tveka, sedan vände han sig mot henne igen i väntan på vidare instruktioner. Jen såg viljan att vara till lags långsamt tändas i hans ögon, och förstod i samma ögonblick att hon hade gjort rätt i att välja just honom.

… det var dags att ta nästa steg.

”Kom hit.”

Jen tog tag i hans arm och ledde honom längre in i rummet, från under sängen drog hon fram sin resväska och la upp den på sängen. Fortfarande ovan vid hennes dominerande sätt ställde han sig lydigt bredvid henne och tittade frågande på väskan.

”Öppna den.”

Han gav henne en tvekade blick, men böjde sig sedan ner, drog långsamt upp dragkedjan och öppnade väskan.

När hans blick föll på innehållet flämtade han till av överraskning. I väskan låg ett flertal sexleksaker prydligt uppradade ovanpå klädesplaggen, samtliga såg moderna och relativt dyra ut, vissa mer intrikata än andra.

Hon studerade honom från sidan när han långsamt sträckte fram handen, och precis när han var på väg att röra vid dem tog hon ett hårt grepp runt hans handled och höll fast den. Innan han ens hann uppfatta vad som hänt vred hon runt hans arm bakom ryggen på honom, ställde sig tätt intill och väste nästan hotfullt i hans öra.

”Har jag sagt att du får röra dem?”

Han stod fullkomligt stilla, fortfarande överraskad av hennes plötsliga attack kom han inte på tanken att göra motstånd eller ens försöka ta sig ur hennes grepp. Hon andades tungt i hans öra när hon lade sin fria arm runt hans kropp bakifrån, och smekte honom långsamt från bröstet, ner över magen tills hennes hand vilade över bulan under hans byxor.

Hon skrattade lekfullt.

”Vad har vi här då…?

Han flämtade till när hon började massera honom med fingrarna och hon kände hur han växte ännu större vid hennes beröring, uppenbarligen var han vid det här laget lika upphetsad som hon.

Så släppte hon utan förvarning sitt grepp om honom, och han vände sig snabbt om och stirrade förvirrat på henne.

”Tyckte du om det där?”

Han stod tyst en lång stund, innan han medgörligt gav efter och nickade mot henne. Jen satte sig långsamt ner på sängen igen.

”Klä av dig.”

Hon såg på när han tog av sig sin skjorta, sina jeans och de antagligen väldigt dyra skorna. Utan att tveka drog han även av sig sina underkläder och stod sedan helt naken framför henne.

Då reste hon sig upp från sängen, och med en rörelse hon hade hunnit bli mycket van vid gled hon smidigt ur den vita klänningen och lät den falla ner på golvet vid hennes fötter. Hans upphetsning verkade bara bli större när han upptäckte att hon inte hade haft några underkläder att ta av.

Hon smekte lekfullt sina nakna bröst en stund, innan hon vände sig om, tog upp en massagestav i guld ur sin väska och satte sig ner på sängen igen. Med brett särade ben och med leksaken i ett fast grepp började hon gnida den upp och ner över sitt blottade kön.

När hon såg upp på honom igen upptäckte hon att han tagit ett halvt steg framåt mot henne, och hans hand vilade runt hans lem som han smekte upp och ner medan han tittade på henne.

Så förde hon långsamt ner staven till sin våta öppning och med ett djupt andetag tryckte hon långsamt in den i sig och lät den helt fylla upp henne. Med sin andra hand fortsatte hon massera sina bröst och vred sina styva bröstvårtor med fingertopparna.

Han stod kvar framför henne, tittade och njöt av det han såg, men gjorde ingen ansats till att röra henne.

Efter en stunds upphetsad lek drog hon ut staven och kastade ner den på sängen. Så sträckte hon sig efter sin väska igen och tog upp ett tunt rep som hon lekfullt lät glida mellan sina fingrar. Sedan reste hon sig upp och tog ett steg fram mot honom. Hon snuddade retligt med ena handen vid hans kön, och den plötsliga beröringen fick honom att flämta till.

Så lutade hon sig fram och viskade med hes röst.

”… I want you to tie me up.”

Hon gav honom repet, vände sig bort från honom och ställde sig på knä i sängen samtidigt som hon la båda sina händer på ryggen. För första gången var det han som skulle dominera henne även som det var mer av soft bondage. Hon kände en ny varm våg av upphetsning som hon alltid kände när hon la sig själv i någon annans händer, även om det fortfarande var på hennes villkor.

Han lade repet runt hennes handleder och började binda fast dem vid varandra, samtidigt som han andades upphetsat bakom henne. Hon svankade lite med ryggen och pressade sin stjärt mot hans bultande könsorgan.

”Hur får en flicka smak för sådant här egentligen?”

Jen stönade svagt när hon kände repen spännas hårdare runt hennes handleder.

”Jag råkar veta att min mamma gillade det, jag kanske har fått det därifrån.”

Han kontrollerade att hon satt fast ordentligt. Sedan sträckte han fram sin hand och tog tag om hennes kropp bakifrån och tryckte henne intill sig. Hon flämtade till när han kom in i henne och långsamt började röra sig in och ut. Hans ena hand lekte med hennes bröst medan den andra vilade mellan hennes ben.

Så tryckte han mjukt sina läppar mot halsen på henne, och hans varma tunga mot hennes hud var nästan mer än hon kunde stå ut med.

”Vad heter du mer än Jen?”

Jen vände sig om mot honom, så mycket som hennes bakbundna händer tillät, och flämtade fram svaret.

”… Steele, Jen Steele.”

info@amoreofsweden.se • December 22, 2015


Previous Post

Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published / Required fields are marked *