Amore of sweden

Den svenska synden online

Skilsmässa

Jasså, ni låtsas att ni är nöjda med sexlivet?

Enligt en undersökning tror 79 % av männen att deras fruar är nöjda med sexlivet, i själva verket bara är 60 % av kvinnorna som är nöjda. Detta innebär att var femte kvinna är missnöjd med sexlivet utan att partnern är medveten om det.

Vardagen har slagit till hårt, tiden springer iväg.
Det är hämtningar och lämningar på förskolan, berg av tvätt, matlagning, försöka hinna komma iväg och träna. Men sen var det något annat. Du och din partner springer förbi varandra som två skuggor i periferin. En nattar barn medan den andra tar disken.
Har du tur får du en liten stund för dig själv i soffan när barnen sover.
Din partner?
Sovandes gott i barnens säng. Plötsligt inser du att inte ens tanken finns där. Hur längesedan var det egentligen ni hade sex?

Hur längesedan var det du saknade din partner och kände att det var ni två? Finns det ens något kvar?

Eller är det bara slentrian och vardag. Finns det en gnista att plocka upp och bygga på?
Är ni också på väg att bli en siffra i statistiken, ännu en familj som splittras av vardagen och småbarnströttheten. Enligt färsk statistik slutar 45 procent av äktenskapen i skilsmässa, genomsnittstiden för de äktenskap som slutar i skilsmässa är 12 år, men de flesta skilsmässor sker efter 4-5 år.
Vardagen har dödat spänningen, det finns inga pirrande sexuella möten längre. Ni pratar inte med varandra, ingen av er vet längre vad den andra vill ha.

Misstankar smyger fram, det spenderas mycket tid framför dator och telefon. Något saknas. Tankarna på något annat börjar bli svårare att slå bort.

 

Att bli förälskad är enkelt, att förbli kär kräver hårt arbete, skicklighet och rätt utrustning
En relation och ett spännande hälsosamt sexliv kräver jobb och kommunikation. Att skiljas, gå vidare eller träffa någon annan på sidan av? Det låter hårt och hemskt, men det finns en lösning. Ta er tid, prata. Ta reda på vad den andra vill ha och ge denne det. En bra start är att köpa en parleksak.

Sätt er tillsammans i soffan med datorn, kolla vad det finns för spännande hjälpmedel som kan få tillbaka pirret. Hitta den leksak som ger er den där nytändningen. Prata ordentligt om vad som är skönt, vad ni tycker om vad ni saknar. Välj ut varsin produkt som ni är nyfiken på och planera in varsin kväll då ni bara tar hand om varandra: testar leksaken, utforskar varandras kroppar och upptäcker varandra på nytt.

 

Om gräset verkar grönare på andra sidan har man glömt att vattna sitt eget.

Det är nu ni stärker ert förhållande och sexliv, hittar tillbaka till varandra och upptäcker att det finns en lösning, det finns enkla vägar till spänning. Spänningen finns med er partner. Ge er själva tid, kommunicera och var uppfinningsrika. Skaffa er en liten skattkista med härliga sensuella överraskningar, smit i väg för snabbisar. Inse hur viktigt det är att ni ser varandra.

Ta inte varandra för givna, bli inte en siffra i statistiken.

Kämpa emot allt vad skilsmässa heter! Ta tillbaka pirret!

 

Produktspecialisten Monica på Martinshop Göteborg

Hos sexshoppen i Göteborg finns väldigt många parleksaker och enligt produktexperten Monica är Picobongs Kaya ett populärt alternativ. Kaya är en klassisk rabbitvibrator i ny tappning som fungerar jättebra att använda tillsammans under sexakten och kan även användas när du är själv. Faktum är att en Rabbit är, tvärtemot vad många tror, en av de mest populära parleksakerna som används oftast tillsammans av par, under sexakten. Enligt Monica är en majoritet av kunderna par som är i behov av tips och nytändning. Tips och trix finns det massor av men det gäller att välja rätt sätt att börja lekarna.
Det kan exempelvis vara oerhört pirrande och upphetsande att ta några foton på leksaken, skicka till din partner och bygga upp förväntningarna och upphetsningen. Det är ett bra och enkelt sätt att hitta lite extra lust i vardagen. En produkt som passar ihop med denna lek är Kaya som är en otroligt genomtänkt och väldesignad leksak.

Den är vattentät för duschlekar och har dessutom en tystgående motor. För ett par som behöver en nytändning är det utan tvekan Kaya jag skulle rekommendera. Eller ja, det är en produkt som jag rekommenderar för alla par! Säger Monica

Hon berättar att det händer ganska ofta att kunder kommer in och tackar för råd om produkter och berättar vilken nytändning produkten är och hur tacksamma de är:
Det finns inget bättre än att få den feedbacken och få höra från ett par hur en leksak hjälpt deras förhållande. Det kan göra en sådan oerhört stor skillnad!

Monica hör ofta att det är spänningen i att tillsammans välja ut en produkt och det som leder fram till själva användandet, som är en minst lika stor del av det upphetsande, som själva användandet.

info@amoreofsweden.se • December 21, 2015


Previous Post

Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published / Required fields are marked *