Amore of sweden

Den svenska synden online

Tips för sexting

Inte tid för sex? – Den ursäkten håller inte längre!

sexting

Inte tid för sex? – Den ursäkten håller inte längre!
Använd dig av digitala lösningar, appar och verktyg för mer och hetare cybersex.   Med dagens moderna teknik är möjligheterna oändliga.

Hitta tid för sex har blivit allt svårare, att få ihop det med barn, träning och allt annat verkar ha gjort det helt omöjligt. Tiden räcker helt enkelt inte till.

Vänta nu! Vi lever i den digitala tidsåldern, vi lever i framtiden!
Alla hjälpmedel och genvägar finns tillgängliga. Du har den nyaste mobilen, en bärbar dator och så paddan så klart. Du har en hel värld att tekniska hjälpmedel. Digitala sexleksaker! För att skapa spänning och lust. Ursäkten att tiden räcker inte till fungerar inte nu. Några sekunder till ett sexigt sms eller mail finns det alltid. Eller kanske till och med tid att ta ett kittlande foto på jobbtoaletten.

Med små enkla medel går det att hetta till vardagen mycket och visa frugan att du tänder lika mycket på henne nu som dagen ni träffades. Genom att småretas och bygga upp förväntningarna driver ni nästan varandra till vansinne! Till slut blir det att slänga ungarna framför Bolibompa med lite godis, fast det inte är lördag! och ropa att:
Mamma och pappa ska bara ta en dusch nu!

Det handlar om lika delar sex, lika delar visa uppskattning. Visst, det är en klyscha, men sant : det är allt för lätt att ta varandra för givna.
Skattgömman med sexleksaker, handbojor och glidmedel har fått ett tjockt dammlager på sig, hur längesedan det var sedan senaste snabbisen ska vi nog inte ens tänka på.

Tips för sexting

Så nu gör du helt enkelt så att du kollar upp en ny rolig sexleksak och på måndag börjar du med att skicka ett första porrigt sms. Tisdag efter lämnar du en ett meddelande i hennes padda eller laptop på ett ställe där bara hon kan hitta den. Självklar är lappen väldigt barnförbjuden! På onsdag är det dags för ett litet längre meddelande. Den här gången i form av ett mail som hon får läsa på jobbet. Det ska kännas syndigt och förbjudet. Torsdagen bjuder henne på ett MMS. Ingen text, bara ett retfullt uppeggande foto. Till fredagen har du ordnat barnvakt, köpt champagne, fixat en syndig presentkort med den nya sexleksaken.

Så här kommer så klart inte varje vecka se ut, men det här är starten, något pirrande syndigt har ni att ge varandra varje vecka. Öva, hitta varandras triggerpunkter och gör varandra galna! Sexta, skriv mail, våga berätta om era fantasier.

 

 

 

info@amoreofsweden.se • December 21, 2015


Previous Post

Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published / Required fields are marked *