Amore of sweden

Den svenska synden online

stamina training i sängen

Så får ni längre samlag tillsammans

Fleshlight skapades under 90-talet av Steve Shubin som 1998 erhöll ett patent för sin revolutionerande lösvagina. Denna nya form av sexleksak för män fokuserade på att minska den tryckta stämning som ofta förknippades med lösvaginor och sexleksaker för män i allmänhet. Ett exempel på detta är att Fleshlight fick en diskret form av en ficklampa. Det här var ett sätt att göra den mindre iögonfallande och se ut mer som ett verktyg vilket är uppskattat av många män.

Många anser att den stora revolutionen med Fleshlights var att just fokus kom att ligga på sexuell träning och specifikt uthållighetsträning. Många män upplever det som ett problem med att hålla ut en längre stund under samlag och vill gärna finna ett sätt att kunna träna bort detta. Det finns olika tekniker med de som testat uthållighetsträning med en Fleshlight är nästan alltid helt övertygade om att det är bästa sättet att få en bättre kapacietet och uthållighet i sängkammaren. Det här är en fråga om fysisk träning och ju mer du övar medvetet desto bättre resultat får du. Det här är något som många par gör tillsammans och det finns många olika övningar som är bra för detta.

stamina unit

Här är tre övningar som är populära som träning tillsammans med din Fleshlight. Ni kan utföra övningarna tillsammans eller mannen ensam om partnerna inte skulle finna till hands.

  1. Långsamma drag

Det här kan tyckas självklart men det är faktiskt något man kan öva på. Vid övning med långsamma drag kommer det att vara mer naturligt att sakta ned även vid samlag. Vissa Kama Sutra-tekniker rekommenderar exempelvis att man håller sig kvar i varje stöt i tre sekunder för att på så sätt komma närmare sin partner och förlänga samlaget.

  1. Träna 7- 9-metoden

Liknande den redan nämnda Kama Sutra-tekniken så kan du också testa 7-9-metoden. Denna recommenderas av  A.L. Harper som beskriver tekniken som 7 snabba in och ut-rörelser följd av 9 långsamma in och ut-rörelser. Repetera denna sekvens för att hålla längre. Denna rytm är också anpassad för att partnern ska ut så mycket stimulans som möjligt.

 

  1. Testa en annorlunda övning

Det här är egentligen en övning som du utför utan din Fleshlight och går ut på att träna dina pelviska muskler i din penis. Övningen går ut på att strypa din stråle när du kissar. På så sätt tränar du upp blodflödet i din penis. 15 repetitioner per dag rekommenderas och ökad uthållighet och även en starkare känsla i din penis utlovas.

Bonustips

Testa olika ställningar. Doggystyle eller bakifrån bör undvikas då denna ställning är undersökt som en av de ställningar som gör att det går fortast för män. Hitta just den ställning som passar för er men det är viktigt att identifiera vilken ni ska börja med för att få samlaget att hålla lite längre.

 

 

info@amoreofsweden.se • December 16, 2015


Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published / Required fields are marked *