Amore of sweden

Den svenska synden online

gayshoppen Johan

En ny gayshopp öppnar snart!

lelo loki

En mans visions är en vision som vuxit fram under flera år och nu tagit form. Johan har alltid känt att det inte finns några attraktiva aktörer på marknaden för gayleksaker. När det gäller shoppar med sexleksaker bygger de på ett heteronormativt tänkande. I shoppar med gayleksaker är det oftast generella utbudet baserat på en stereotyp schablonbild av den homosexuelle mannen. Detta avspeglas även i det produktsortiment som shopparna erbjuder.

-Jag kände att det var dags för förändring. Jag vill tänka nytt och skapa en attraktiv shop där gaymän erbjuds högklassiga produkter i en estetiskt tilltalande webbshops-miljö. Jag vill jobba bort från termen sexleksaker och istället befästa termen gayleksaker. Detta eftersom det handlar om så mycket mer än bara sex. Det är också livsstil, hälsa och välbefinnande. Inte bara funktion är viktigt för Johan. Det ska vara en innovativ mix av både funktion och design för att ge kunderna det bästa. Hos Gayshoppen vill Johan ge kunden något exklusivare, både vad gäller produkter och service. Hans mål är att ge kunden en köpupplevelse utöver det vanliga, allt från produkt till förpackning är viktiga för helhetsupplevelsen. Johan jobbar hela tiden för att vara på plats där kunden är och själv vara lyhörd för trender och önskemål direkt från varje enskild kund.

Johans vision innebär att kunderna hos  ska kunna handla och känna sig som en del av Gemenskap och gränsöverskridande trendkänslighet är  signatur. Shoppen är tänkt att lanseras i mitten av mars. Bakom iden ligger Mshop.se som är störst i Sverige på sexleksaker.

gayshoppen Johan

Namn: “Mr Gay”

Ålder: 36 år

Bakgrund: Femton års erfarenhet från detaljhandeln, försäljning, inköp och mode

Favoritprodukt: Laid P2

Förebild: Richard Branson

 

Värderingar

Nu lanseras snart en webshopp med gayleksaker för den medvetne homosexuella mannen. Butikens värderingar ska alltid genomsyra tanke- och arbetssätt. De ska synas i allt vi gör och i våra val av samarbetspartners, produkter, design och sättet Gayshoppen kommunicerar på.

• Nytänkande

Genom nytänkande ligger Gayshoppen alltid i framkanten för utveckling och produktsortiment. Vi ska samverka och inspireras av våra kunder för att alltid ligga steget före. Gayshoppen står för förnyelse och driver innovation!

• Pålitlighet

Gayshoppen är trygga och håller vad de lovar, vare sig det gäller produkter, kundtjänst eller leveranser. Leveranser och kundservice går genom och garanteras av Sveriges största aktör inom sexleksaker Mshopp.se. Kunden ska känna sig sedd och känna att Gayshoppen ser dem som en del av vårt community, inte bara som kunder. På Gayshoppen är DU del av en  gayvärldens gemenskap och vi jobbar för dig och dina behov.

• Exlusivitet

Hos Gayshoppen erbjuds kunden något exklusivare, både vad gäller produkter och service. På Gayshoppen ska kunden känna sig utvald och speciell. Kunden ska veta att på Gayshoppen är hela köpupplevelsen något utöver det vanliga. Inte bara kundservice och produktutbud erbjuder en lyxig känsla utan det förstärks även genom events och upplevelser.

 

AmoreofSweden.se önskar Johan lycka till och kommer hänga på låset när Gayshopen öppnas.

info@amoreofsweden.se • December 18, 2015


Previous Post

Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published / Required fields are marked *