Amore of sweden

Den svenska synden online

Tjejer kysser varandra

Ibland ljuger jag om första gången jag kysste en tjej.

 

Jag kysste en dansare i Nashville efter att jag träffat henne på en gayklubb.

Hon uppträdde som Mrs. Claus på Grand Ole Opry´s Rockette Spectacular.

Vi dansade tillsammans på en lokal lesbisk klubb, senare på kvällen kysstes vi i hennes bil på parkeringen. Jag låtsas att hon är den första kvinnan jag kysste då sanningen är för genant. Men jag väljer att släppa den sexuella skammen och berättar sanningen. Så jag kommer nu att avslöja att min första kyss hände under en trekant, på en sexklubb. Mamma om du läser detta, sluta läs nu.

Jag har haft många trekanter. Jag har också haft en del fyrkanter. Jag har lärt mig mycket av mina misstag. Här kommer jag nu att dela med mig av en del tips som kan hjälpa dig att undvika problem som kan uppstå under en trekant och därmed maximera njutning för alla inblandade parter. Dessa råd är mer riktade till lesbiska som vill utforska nya territorier. Hur som helst, för att vara ärlig, har jag även haft gruppsex där flera män varit delaktiga och samma regler har använts. Denna information kan vara till nytta för alla oavsett sexuell läggning.

Som vuxna har vi kontroll över våra kroppar och öden, gå och njut av din.

Trekantstips

 

Tips 1.

Ha inte trekant bara för att din flickvän aldrig har haft sex med en man och du vill att hon ska prova detta. Jag gjorde detta- två gånger. Det slutade inte bra, jag kände mig väldigt svartsjuk.

Tro mig, det är inte skoj att ha en tävling med en heterosexuell kille om vem som är bäst i sängen.

 

Tips 2.

Drick inte för mycket för att sedan ha en trekant.
När du är kraftigt berusad känner du dig mer bekväm med sex vilket kan leda till att du fattar beslut utan att tänka på konsekvenserna, som det faktum med att tjejen du låg med är din goda väns flickvän.

Sex är komplicerat nog som det är, när du sedan blandar tre uppsättningar känslor och blandar dem i en cocktailshaker med vodka kan det bli en jätteröra.
Det är en bättre idé att hålla det enkelt och göra en plan, än att tänka med ditt alkoholpåverkade underliv.

Tre tjejer redo för varandra

Tips 3.

På tal om planering, om tanken på en trekant tilltalar dig så kan det vara en bra idé att lägga lite energi på att få din fantasi att hända.

Att vara öppen med sin fantasi är första steget till att få den att bli verklighet. Att berätta för din älskare eller partner om din fantasi, att du drömmer om hett, snuskigt sex med en tredje part kan ge en ny dimension till ert sexliv.

Om din älskare har ett problem med din idé, så låt det stanna vid en fantasi, annars kan det lätt sluta upp som i tips nr 1.

 

Tips 4

Detta tips låter riktigt dumt, men det är det inte.

Ligg bara med personer som du attraheras av.

Är du inte attraherad av personen/personerna du ligger med, blir sexet inte bra, detta gäller inte bara trekanter utan alla sexuella förbindelser. Du skulle bli förvånad om du visste hur många personer som offrar attraktionen för att få uppleva en trekant.

Till exempel, vid en viss punkt i mina tidiga 20, experimenterade jag med kvinnor i ”swinger livsstilen”. Jag upplevde att det generellt var så att om kvinnorna var redo och villiga blev det sex oavsett om det fanns attraktion eller inte. Av flera olika anledningar var detta inte något bra sex. När jag pratar om attraktion så är det inte bara fysisk attraktion, det finns många saker som attraherar oss till personen vi tycker är sexig.

 

Tips 5

Oavsett om du ligger med vänner, människor du träffar på nätet eller bara folk du träffar på en sexklubb, behöver inte alla partner som är med i trekanten vara aktiva hela tiden. Det är inte som:

Hej, tar du det bröstet där, så tar jag det här.

En bra sak att göra i denna situation är att göra en snabb gränskontroll.

Några förslag:

Känns det bra?

Gillar du det?

Är det okej?

Självklart behöver du inte bete dig som en sjuksköterska i ett undersökningsrum, utforska och ha en härlig upplevelse. Intrigera lägeskontrollen i ditt dirtytalk så det känns mer naturligt och inte förstör stämningen.

 

Tips 6

Som jag nämnde tidigare kan trekanter ibland sätta rädsla och osäkerhet i fokus. Det är viktigt att man pratar med varandra efteråt, speciellt om man lever i ett monogamt förhållande.
Svartsjuka kan lätt leda till problem i ett förhållande, därför är det väldigt viktigt att berätta för sin partner hur man känner och att man lyssnar på sin partners känslor. En trekant kan vara en vacker och underbar upplevelse. Jag tycker att filmerna får fram en dålig bild av trekanterna, dem skildrar ofta en fiktiv relation som ska sluta på ett visst sätt, så mitt råd är att strunta i filmerna.

Många har en bild av att sex är något dåligt och fult och om du gillar sex ska du bli straffad. Vilket är helt fel. Du kan ha ett fantastiskt super härligt sexigt äventyr, och varför skulle det vara fel? För vissa människor kan en trekant leda till att vilja utforska samlag med flera personer inblandade, vilket också är häftigt. Jag funderar på att beskriva detta i min kommande artikel.

 

 

 

 

 

 

 

info@amoreofsweden.se • December 18, 2015


Previous Post

Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published / Required fields are marked *