Amore of sweden

Den svenska synden online

sexting

Vi älskar att flirta över sms

Nu är det klart singlar har stygga mobila vanor, enligt en ny undersökning genomförd av online dating siten Match.com så 68% är singlarna redo att skicka stygga och flirtiga meddelanden med inviter, bilder eller en sexiga fantasier till andra singlar.

 

Kvinnor är svårast att vända

Det är emellertid inte lika tydligt om mottagaren av en styggt sms är man eller kvinna, när det gäller huruvida textmeddelandet har den önskade effekten. Kvinnor har enligt undersökningen generellt lättare att påverka en mottagare genom ett litet styggt sms, än vice versa.

sexting man

Studien testade sex olika typer av stygga textmeddelanden eller så kallad sexting och de intervjuade båda könen om huruvida de tänder på det. Alla sex typer av sexiga textmeddelanden tände mer än hälften av männen. Däremot tände ingen av textmeddelanden mer än 66% av kvinnorna. Dejtingexperten Jacob de Lichtenberg förklarar det som “Män måste ofta arbeta lite hårdare med SMS-skrivandet för att väcka en kvinnas intresse än vice versa. Lyckligtvis uppfattar kvinnor ibland mäns meddelanden mer flirtiga och inbjudande än män själva gör. ”

sexting tjejer i sängen

Flirten börjar vid sänggåendet

Vi gör verkligen tummen upp för det stygga mobilförspelet, när vi väl är hemma och mörkret har fallit. De flesta av våra stygga meddelanden skickas när vi ligger under täcket i sängen, men vi skickar också ivrigt fräcka erbjudande till varandra när vi tittar på TV.

info@amoreofsweden.se • December 18, 2015


Previous Post

Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published / Required fields are marked *