Amore of sweden

Den svenska synden online

Buttplug är det också för mig ?

Scorpio med glid & rengöring

 

Det finns et oerhört stort urval av buttplugs på nätet. Det har också blivit mycket trendigt att leka med dessa anala leksakerna.

 

Analplugg, även kallad buttplug, finns i många olika storlekar, som nybörjare är det lämpligt att testa de mindre och arbeta sig uppåt. Att din ringmuskel skulle bli förslappad av att använda analpluggar är mer myt än sanning. Många upplever denna produkt som otroligt skön, t.ex. så stimulerar den prostatan på män.

 

Vissa älskar det, andra hatar det. Vissa tycker att det kan vara kul då och då, många blir upprörda av bara ordet. Hur du känner avgör bara du. Veckorevyn har samlat allt du kan tänkas vilja veta om analsex vare sig du är sugen på att testa eller inte.

 

Buttplugs är den vanligaste typen av sexleksak vid anal stimulans. Buttplugs varierar i form, storlek och funktion, men används alla för samma ändamål – att stoppa upp dem i rumpan. Många buttplugs liknar vanliga dildos i formen fast de har oftast en konliknande form så att man stegvist ska kunna trycka in dem i rumpan. Den smala toppen underlättar införandet av pluggen och den breda basen förhindrar att pluggen glider ur eller försvinner helt in i anus. Buttplugs finns i många olika storlekar. Är man nybörjare bör man välja en mindre variant och pröva sig fram

 

Tano - Svart  50 Shades Darker Primal Attraction Butt Plug

info@amoreofsweden.se • January 23, 2017


Previous Post

Leave a Reply

Your email address will not be published / Required fields are marked *