Amore of sweden

Den svenska synden online

självisk

Var Självisk – Det är bra för både dig och din partner

Det gynnar din relation om du är självisk, och låter din egoism vinna ibland.

Forskare från University of Arizona är att ha studerat och undersökt olika par kommer ofta till slutsatsen att det lönar sig att vara lite självisk i relationen. Det gynnar dig faktiskt på lång sikt både för dig och din partner.

Enligt Daily Mail, tror forskare att själviskhet kan spara in på fler konflikter. Det är framför allt när frågan om fördelningen av hushålls- och känslomässiga sysslor kommer upp att det i det långa loppet, kommer det att göra din relation gott om du är självisk och inte ger dig direkt.

hushållsysslor

Offra inte dig själv

Forskarna tror att om du ständigt offrar dig själv för din partner och tar på dig uppgifter, som kanske du kan kommer utföra med en arg och stressad själ. Detta kan leda till en större konflikt eller inre oroligheter hos dig.

Om du tidigare kvällen kommer överens om vem som ska diska eller plocka upp barnen på. 15 Under hela denna vecka, och du bara vika, och sade att det skulle du fick nog att göra, även om du vet att du har inget kvar för rätter, eller att du kommer att behöva gå tidigare i arbetet med att plocka upp barnen, din partner kommer inte uppfattar det som något du egentligen inte vill eller vinst. Varför skulle han? Du skickade signalen att det inte var det stora problemet.

dominant sex

Detta gäller inte bara till dig

Denna spänning som uppstår plötsligt när din partner tror att allt är i perfekt ordning, medan det hela tiden för uppdämda irritation eller blir stressad, så småningom kan hamna i ett mycket mer våldsamma konflikter än en liten diskussion om vem som ska ta hand om maten.

Därför är forskarna eniga om att din relation kommer att vara bra för dig (och din partner) om man lär sig att stå fasta, och vara lite mer självisk. Du måste lära sig att inte ge upp och tror att du gör din partner glad eller som befriar dig från obehagliga gräl.

Naturligtvis kommer din relation alltid baseras på kompromisser, men förmågan att tala ut och inte alltid behöva offra sig själv och sina behov kan bara göra din relation med din man ännu starkare, drar forskarna slutsatsen.

info@amoreofsweden.se • December 18, 2015


Previous Post

Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published / Required fields are marked *