Amore of sweden

Den svenska synden online

rumpjeans wrup

Skaffa jeans för en bättre rumpa

Den australiska kläddesignern Gill Milligan har lanserat en ny typ av jeans som inte bara passar perfekt för kvinnornas bakdel,oavsett form och storlek, utan också ge skinkorna ett lyft. Många kvinnor vill i dag gärna ha en lite fylligare rumpa, och det ger Gill Migans jeans. Den australiska designern använder sig helt enkelt av behåprincipen i si byxdesign. Hans Jeans är dubbelt så dyra som de andra märken,men det struntar de intresserade kunderna i.

Det här är en föregångare till dagens tillverkare av pushup-jean i Sverige. Med dagens träninghets har en vältränad rumpa blivit stor prestige och många använder sociala medier så som instagram för att få bekräftelse för sin egen attraktionskraft och prestation på samma gång. Dessa träningsbuxor har kommit att i många och mycket ersätta de lättklädda bilder som en gång var så populära i magasin som Café och Slitz. En av de mest populära borgerskorna som gärna visar upp sin rumpa heter Alexandra Bring. Hennes Instagramkonto har för närvarande över 500 000 följare och skaran växer ständigt.

Ni hittar den nya tidens “rumpbyxor” här.

info@amoreofsweden.se • December 21, 2015


Previous Post

Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published / Required fields are marked *